Lipii cu branza

de adela1981 in Piine, 28 Feb 2012 | 4815 vizualizari

 

Cu varza sau branza, sunt tare bune, merg ca si pachetel la scoala sau la servici, sunt o salvare cand nu mai sti ce sa pregatesti :)

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 200 ml apa
  • 1 lingurita zahar
  • 25 gr drojdie
  • 300+ 50 gr faina tip650
  • sare
  • 2 linguri ulei
  • Umplutura:
  • 250 gr branza framantata de oi
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lipii cu branza:

Drojdia se dizolva in apa calduta cu zaharul. Adaugam uleiul, faina si un praf de sare si framantam  un aluat, pana ce se despride de pe peretii vasului. Lasam la dospit , la caldura, eu las langa o sursa de caldura, sa dospeasca mai repede.

Dupa ce a dospit, se framanta pe masa de lucru si se imparte in patru bucati. Se intinde fiecare bucata de aluat si se aseaza umplutura de branza si se impacheteaza. Se coc in cuptorul incalzit pana ce devin aurii!

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Lipii cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Lau 1

28.02.2012, 13:37

bune

iry-gabriela 1

28.02.2012, 20:23

Angelina_Elena 1

28.02.2012, 20:27

tare bune sunt

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Piadine Romagnole